top of page

Jukebåx är ett mycket rutinerat och välanlitat partyband/liveband/coverband som spelat ihop i närmre femton år.

Bandet – som kommer från Malmö/Skåne – består i originaluppsättning av fyra killar, men har numera utökat med en tjej på sång som komplement.

Vi spelar allt från pop, rock och hårdrock till disco, schlager samt latin och kan med denna breda repertoar (se utdrag i låtlistan) uppfylla de flesta av era krav på hur er kväll ska se ut.

Jukebåx brukar beskrivas som ett Mora Träsk för vuxna och har blivit kända för sin interaktiva show som engagerar gammal som ung och tar er från brudvals på Askungen-bal till rena rockkonserten på Wembley innan kvällen är slut.

 
Maciel
Numhauser
Mattias
Thelander

Sång/Gitarr jobbar som musiklärare samt låtskrivare och studiomusiker i sin egen ”Studio Num4”. Han har körat eller spelat gitarr på inspelningar och/eller live med bl.a. Jill Johnson, Shirley Clamp, Nanne Grönvall, Danny Saucedo, Robin Stjernberg m.fl. Masse har skrivit låtar till bl.a. Smokie, Suzzie Tapper, Cookies n’ Beans, Sonja Aldén m.fl samt varit med i svenska Melodifestivalen tre gånger som låtskrivare och en gång på Malta där han även var med på scen. I Jukebåx frontar han med sin typiska ”Sideshow Bob”-frisyr (Simpsons) och sin gyllene pipa!


 

Jonas
Strandh

Trummor/Kör började spela trummor redan i fyra-fem årsåldern. Han startade sitt första band när han var tio år.Jonas har även gått musiklinje med bl.a sångerskan/låtskrivaren Pernilla Andersson. På musiklinjen hade han Måns Block ( Timbuktu & Damn) som trumlärare.Med sin briljanta stockteknik och sitt brinnande engagemang är han en viktig kugge för Jukebåx.


 

Jennie
Numhauser

Sång/Slagverk är en välmeriterad sångerska som sjungit professionellt sedan 15-årsåldern. Med olika band har hon jobbat i bl.a. Grekland, Frankrike, Israel och Danmark och anlitas även ofta i andra sammanhang såsom vigslar och begravningar. Förutom kraftfull sång ses hon ibland uttrycka sin glädje genom att hjula och klappa händerna. Samtidigt.


 

Gitarr/Kör, som redan vid 13-års ålder knäckte extra som gitarrlärare, fortsatte sin musikaliska bana både som instrumentlärare och som medlem i diverse Malmöbaserade band.I 20-års åldern utbildade han sig vidare på M.I. (Musicians Institute) i Los Angeles, där han fick möjlighet att djupdyka i de flesta genrer av musik. Mattias har utöver sitt gitarrspel specialkunskaper i botanikens värld och har av övriga medlemmar blivit utsedd till Sveriges sämsta bilförare.


 

Tomas
Djurfeldt

Bas/Sång har musicerat sen barnsben. Tomas har spelat keyboards i malmöbandet Mister Kite och hann med att släppa två fullängdsplattor och turnéra med både Dio och Saga innan han hoppade av för andra åtaganden.Tomas har också arbetat som regissör för musikföreställningar i körformat. Förutom sina färdigheter med basen är han en klippa på att spruta eld.


 

bottom of page